Одлука и завршна пресметка на СОЗШУ Ѓорче Петров - Кавадарци за 2022год.

одлуката за усвојување на завршната пресметка и завршната пресметка можете да ги превземете на линковите подолу

Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште

Ѓорче Петров - Кавадарци

директор. Ратка Росомански

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште

Ѓорче Петров - Кавадарци

службени лица за посредување со информации

  • Горан Златев Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  тел: 075 281 711
  • Тања Камчева Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште

Ѓорче Петров - Кавадарци

заштитено овластено лице за внатрешно пријавување

  • Горан Златев Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  тел: 075 281 711
Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште Ѓорче Петров - Кавадарци

Согласност законот за заштита на лични податоци информации за вработените и наставниот кадар можете да добиете преку овластените службени лица за посредување со информации

од службени овластени лица

Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште Ѓорче Петров - Кавадарци

 

Закони кои се однесуваат на надлежноста на имателот на информации , поврзани со регистарот на прописи објавени во службено гласило

Повеќе...

Средно општинско земјоделско шумарско училиште Ѓорче Петров - Кавадарци

 

Прописи што во рамките на Нашата надлежност ги донесуваме како иматели на информациите во вид на подзаконски акт 

 

Повеќе...

СОЗШУ Ѓорче Петров - Кавадарци

Можете да поднесете барање за добивање на тарифник за надоместоци за издавање на реални акти (втор примерок од диплома, свидетелство, одлука за испит) кај овластените службени лица

или да го превземете објавениот ТАРИФНИК ЗА НАДОМЕСТОЦИ

Повеќе...